De Klussenier René Verhagen
De Klussenier René Verhagen

Noordhoek 5
4759 AA Noordhoek

Dien uw offerte-aanvraag in   

0180 78 57 17
06 1316 9706
reneverhagen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 65515463

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor de verbouwing van uw keuken, badkamer of zolder? Mijn naam is René Verhagen en ik ben als Klussenier beschikbaar in omgeving Noordhoek.

Ik woon met veel plezier in Noordhoek. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest als ZZP’er, heb ik besloten mijn eigen klusbedrijf te starten. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo bij De Klussenier terecht. Na het eerste gesprek op het hoofdkantoor was ik meteen enthousiast. Niet meer alleen als ZZP’er, niet meer de afhankelijkheid van één opdrachtgever maar een eigen klantenkring opbouwen, zelf mijn tijd indelen en kwaliteit bepalen. Daarnaast lift ik mee op de bekendheid van het merk De Klussenier.

Ik heb erg veel ervaring in de renovatiebranche en ben VCA VOL gecertificeerd. Hierdoor kan ik alle opdrachten op het gebied van timmerwerk uitvoeren. Behalve timmerwerk behoren het plaatsen van badkamers en keukens ook tot mijn specialiteiten. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de plaatsing van een dakraam of een complete zolderverbouwing en overige renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Ook voor klussen van kleiner formaat ben ik de vakman die u met een gerust hart kunt bellen, denk hierbij aan laminaat leggen, lekkende kraan, klemmende deur, een nieuwe poort hangen, tuinhuisjes plaatsen etc.

Wat mag u van mij verwachten? Vakmanschap en kwaliteit vind ik erg belangrijk. Ik ben een veelzijdig vakman en daarom doe ik bijna alles zelf, dit betekent voor u als klant dat ik dagelijks aanwezig ben. Bij grotere projecten kan ik collega Klusseniers vragen een handje te helpen. Toch blijf ik uw enige aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het geleverde werk. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Net zoals mijn collega’s ontvangt u een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Noordhoek op www.klussenierreneverhagen.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...